Wereldwijde service en support

Bij de customer service van LVD staat de relatie met de klant centraal. Voor ons is elke klant uniek, daarom gaan wij steeds op zoek naar de oplossing die best bij u past.

Ons customer service team bestaat uit ruim 180 ervaren field service engineers die actief zijn in meer dan 45 landen. Zij installeerden al meer dan 40.000 machines en krijgen jaarlijks 5.500 uren opleiding. Zij streven naar service en support van topkwaliteit, zodat u productief en winstgevend kunt werken.

De customer support wordt in elke verkoop- en serviceregio lokaal georganiseerd.  De strategisch gelegen servicecentra in Noord-Amerika, Europa en Azië bieden een volledig serviceaanbod.

Klantendienst

Maak contact met
customer support van LVD

Software-upgrades

Sluiten

Software-upgrades

Als u uw machine- en programmeersoftware upgradet, profiteert u van de recentste technologie voor uw LVD-machines. Uw lokale customer service kan u de prijzen en specificaties van software-upgrades bezorgen.

Upgrades worden ook aangeboden in het kader van onze software servicecontracten.

Zonder een softwarecontract kunnen we enkel gratis support aanbieden tijdens de garantieperiode. Met een onderhoudscontract voor software weet u zeker dat uw machines en software steeds up-to-date zijn, goed voor de productiviteit en flexibiliteit.

Maak contact met
customer support van LVD
Close

Contact opnemen met ondersteuning

Uw gegevens
Gegevens van de klant
CAPTCHA
Deze ingave dient om spamberichten te voorkomen.