MENU

Recrutement

Belgique
Ben je gebeten door techniek, maar schuilt er in jou ook wel een commercieel kantje? Dan ben jij misschien wel de persoon waarnaar wij op zoek zijn! Ben je gebeten door techniek, maar schuilt er in jou ook wel een commercieel kantje? Dan ben jij misschien wel de persoon waarnaar wij op zoek zijn!
Belgique
Elke dag vertrekken tientallen kratten en pakjes met onderdelen naar onze klanten of filialen, soms met spoed, soms na zorgvuldig plannen en organiseren, met de klant, de productie, het magazijn, transportbedrijven,  koeriers of expediteurs. Elke zending is net een beetje anders. Een ding is altijd gelijk,  wat je ook verstuurt, de documenten moeten foutloos, de afspraken moeten duidelijk en de deadlines moeten gehaald worden.
Belgique
Onze divise afkantpersen heeft 2 montage afdelingen en telt een vijftal teams die werken aan ofwel de grotere, unieke projecten ofwel onze meer gestandardiseerde producten. Je geeft leiding aan 15 à 20 teamleden en je rapporteert aan de productieverantwoordelijke.
Belgique
In een wereld waar machines met elkaar verbonden zijn, waar systemen en processen naadloos in elkaar overvloeien wordt het belang van kwaliteitsvolle en innovatieve software steeds groter. Wil je mee bouwen aan de oplossingen van morgen en aan de wieg staan nieuwe toepassingen in onze industrie, dan ben je bij LVD aan het juiste adres.  
Belgique
Ben je het beu om altijd maar tussen die vier muren te zitten? Lees zeker verder en misschien ga jij binnenkort wel op pad voor LVD! 
Belgique
Wist je dat we bij LVD de machines eerst intern opstarten en testen vooraleer we ze naar de klant sturen? De groep die hiervoor verantwoordelijk is, zijn de start-up engineers. Zij zorgen er mee voor dat we steeds kwalitatieve en goed werkende hoogtechnologische machines kunnen afleveren aan onze klanten. Wil jij hier mee voor verantwoordelijk zijn? Lees snel verder en wie weet mag jij dit hechte team binnenkort vervoegen! 
Belgique
Wil je echt zelf ondervinden waarom innovatie in ons DNA zit? Dat kan, als mechanical design engineer zal je niet alleen ontdekken hoe innovatief onze machines wel zijn, maar kan je zelf ook creatief en innovatief aan de slag. Samen met jouw collega’s sta je in voor het mechanisch ontwerpen van allernieuwste LVD machines en stel je de wensen van de klant centraal. Begint het al te kriebelen? Lees dan snel verder!
Belgique
Na een specifieke opleiding bestaat jouw taak voornamelijk uit het trekken van elektrische kabels naar en het aansluiten van elektrische componenten van onze afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines.Deze functie is dagwerk maar ploegwerk (van 5u - 13u10 of van 13u10 - 21u20) kan voorkomen.
Belgique
In onze manufacturing divisie beschikken wij over een aantal CNC-gestuurde verspaningsmachines waarop specifieke onderdelen worden geproduceerd voor onze hoogtechnologische producten.Het onderhoudsteam (waar je in  terecht komt) staat in voor de betrouwbare werking van deze machines die 24/24 uur en 5/7 dagen kwalitatief werk moeten afleveren en de downtime tot een minimum moet beperkt worden. 
Chine

埃威迪(黄石)数控技术有限公司 -- 中国

诚聘以下驻地服务工程师

  • 广东(激光和折弯)
  • 天津(折弯和剪板)
  • 杭州(激光和冲床)

Pages