MENU

Recrutement

Belgique
  • Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine.
Belgique
Onze divise afkantpersen heeft 2 montage afdelingen en telt een vijftal teams die werken aan ofwel de grotere, unieke projecten ofwel onze meer gestandardiseerde producten. Je geeft leiding aan 15 à 20 teamleden en je rapporteert aan de productieverantwoordelijke.
Belgique
Ben je het beu om altijd maar tussen die vier muren te zitten? Lees zeker verder en misschien ga jij binnenkort wel op pad voor LVD! 
Belgique
Ben je het ook beu om altijd tussen die vier muren te zitten? Lees zeker verder en misschien ben jij binnenkort onderweg voor LVD Benelux! 
Belgique
Ben je geboeid door de electriciteit, heb je belangstelling voor complexe werktuigmachines, dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Na een specifieke opleiding bestaat jouw taak voornamelijk uit het aansluiten van elektrische en elektronische componenten van onze afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines, zodat zij een hoogwaardig technologisch product worden.
Belgique
Jij bent de persoon die alle stukjes van de puzzel bij elkaar brengt.Je bouwt alle componenten en onderdelen samen tot een goed functionerend geheel en staat zo mee aan de wieg van een "state of the art" LVD machine
Belgique
Wil je echt zelf ondervinden waarom innovatie in ons DNA zit? Dat kan, als mechanical design engineer zal je niet alleen ontdekken hoe innovatief onze machines wel zijn, maar kan je zelf ook creatief en innovatief aan de slag. Samen met jouw collega’s sta je in voor het mechanisch ontwerpen van allernieuwste LVD machines en stel je de wensen van de klant centraal. Begint het al te kriebelen? Lees dan snel verder!
Belgique
Elke dag vertrekken tientallen kratten en pakjes met onderdelen naar onze klanten of filialen, soms met spoed, soms na zorgvuldig plannen en organiseren, met de klant, de productie, het magazijn, transportbedrijven,  koeriers of expediteurs. Elke zending is net een beetje anders. Een ding is altijd gelijk,  wat je ook verstuurt, de documenten moeten foutloos, de afspraken moeten duidelijk en de deadlines moeten gehaald worden.
Belgique
Als Logistiek Expert / Teamcoach leid je heel wat logistieke, administratieve en transport processen in goede banen. Je zorgt ervoor dat alle orders (zware investeringsgoederen en telkens maatwerk) correct en tijdig worden geleverd bij de klanten wereldwijd. Je staat continu in overleg met verschillende stakeholders, waardoor je een spilfiguur wordt in de organisatie, administratie, planning, logistiek en transport. Je coacht  hierbij een team van gedreven collega's. .
Chine

埃威迪(黄石)数控技术有限公司 -- 中国

诚聘以下驻地服务工程师

  • 广东(激光和折弯)
  • 天津(折弯和剪板)
  • 杭州(激光和冲床)

Pages