Wereldwijde service en support

Bij de customer service van LVD staat de relatie met de klant centraal. Voor ons is elke klant uniek, daarom gaan wij steeds op zoek naar de oplossing die best bij u past.

Ons customer service team bestaat uit ruim 180 ervaren field service engineers die actief zijn in meer dan 45 landen. Zij installeerden al meer dan 40.000 machines en krijgen jaarlijks 5.500 uren opleiding. Zij streven naar service en support van topkwaliteit, zodat u productief en winstgevend kunt werken.

De customer support wordt in elke verkoop- en serviceregio lokaal georganiseerd.  De strategisch gelegen servicecentra in Noord-Amerika, Europa en Azië bieden een volledig serviceaanbod.

Klantendienst

Maak contact met
customer support van LVD

CADMAN®-softwarepakket

Sluiten

CADMAN®-softwarepakket

De CADMAN-programmeersoftware van LVD integreert de voornaamste plaatbewerkingsprocessen, namelijk lasersnijden, ponsen en plooien.

• CADMAN-B voor afkantpersen vereenvoudigt het programmeren van geplooide stukken. De software ontvouwt het stuk automatisch en berekent de optimale plooivolgorde en aanslagposities met een minimum aantal gereedschappen en werkstukrotaties.
  • CADMAN-L voor lasersnijmachines maakt volautomatische, halfautomatische of manuele offline programmering mogelijk, inclusief nesten en optimaliseren van de snij- en machineparameters. Met deze software kan de gebruiker o.a. het type en de inbrand-uitloopwaarde voor verschillende contouren configureren, afhankelijk van het materiaal en de plaatdikte.
  • CADMAN-P voor ponsmachines verkort de programmeringstijd met automatische gereedschapsselectie en optimale gereedschapsstations en revolverconfiguratie. De module ondersteunt zowel de standaard als de geavanceerde ponsfuncties met krachtige, geautomatiseerde nesting.
  • CADMAN-JOB beheert de dagelijkse relatie tussen het ERP-systeem, de CAM en de werkplaats van een gebruiker om de organisatie in de werkplaats, de productietijd van de machines en de fabricageprocessen te verbeteren.
  • TOUCH-i4 is een industriële, op Windows gebaseerde tablet, die een overzicht geeft van de activiteiten in de werkplaats. TOUCH-i4 verzamelt de real-time informatie die u nodig heeft om de gekoppelde LVD-machines voor lasersnijden, ponsen en plooien te beheren.
  • CADMAN-SDI (Smart Drawing Importer) vereenvoudigt het importeren van CAD-bestanden en de berekening van de kostenbepalende factoren. De stukken worden centraal opgeslagen in de CADMAN-database, zodat ze toegankelijk zijn voor alle andere producten in de CADMAN Suite.
Maak contact met
customer support van LVD
Close

Contact opnemen met ondersteuning

Uw gegevens
Gegevens van de klant
CAPTCHA
Deze ingave dient om spamberichten te voorkomen.